maanantai 26. tammikuuta 2015

Eduskuntavaaleissa 2015 maahanmuuttokriittiset vaihtoehdot ykkösinä eduskuntaan: On aika muutoksen ja rajujen leikkausten maahanmuutossa ja toiseuden suosinnassa: Muutos 2011: James Hirvisaari ja Jari Leino ehdolla Uudeltamaalta. PS-Tampere perussuomalainen Heikki Luoto ja Terhi Kiemunki Tampereelta.

Eduskuntavaaleissa 2015 maahanmuuttokriittiset vaihtoehdot ykkösinä eduskuntaan. Loppu kaupunkiemme ja katujemme muuttamisessa Afrikan ja Aasian kaduiksi. Samoin verovaroin pääkaupunkiseudusta ollaan tekemässä Somalia ja Bagdad. Pakolaiset edullisinta majoittaa kotiseutujensa lähiulkomaille, ei tänne elätettäväksemme ja uuden herrarodun verorälssiksi, missä suomalaiset orjinaan


On aika muutoksen rajujen leikkausten maahanmuutossa ja toiseuden suosinnassa: 

Muutos 2011: James Hirvisaari ja Jari Leino ehdolla Uudeltamaalta. 

PS-Tampere perussuomalainen Heikki Luoto ja Terhi Kiemunki Tampereelta

Ilmaiskaamme tukemme maahanmuuttokriitikoille laulaen. Katso video:

 

 
Suomi suomalaisille ja verotuotot vain oman kansan hyväksi: 
Vierasperäisten kotoutukset kotiutuksiksi, ei ilmaiskoulutusta toiseuden edustajille vaan 6000 euron lukukausimaksut 

Ei enää vapaa eli ilmaispaikkoja varoillamme rummunpaukuttajille väärennetyin 10 dollarin koulutodistuksilla viemään opiskelupaikkoja suomalaisilta. 

Luku- ja kirjoitustaidottomien maahanmme kärräys on kansakunnnallinen katastrofi verokertymän väärille tahoille ohjauksena, sekä asuinympäristöjemme turvattomuuden lisääntymisinä erilaisten etnojengien lisääntymisinä sekä katuväkivaltana.

Pro Natojäsenyys ja aluepalautukset Suomelle Ukrainalle, sekä miehittäjä-Ryssä hevonvittuun selkosuomella loisimasta kaikilta miehitysalueiltaan. Free Ukraine Georgia Germany Poland Baltics states including Finland
Valontuojanne ja suosittelijana Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko

Valoa pimeyteen : Maahanmuuttokriitikoita eduskuntaan: Seis islamisaatio ja mamutus

Alla perusuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita ryhmäkuvassa Viikinsaaressa 2014: Punapaitainen Terhi Kiemunki, vieressään Heikki Luoto ja Veijo Niemi


---------------------------------------------------------------------Eduskuntavaaliehdokasesittelyssä Heikki Luoto hommafoorumilta napsastussa viestissään:

Heikki Luoto

  • Nimellinen
  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 671
  • Liked: 428
  • Pirkanmaan PS:n ehdokas eduskuntavaaleissa 2015
    • Profiili
Vs: Sinusta kansanedustaja?
« Vastaus #28 : 24.01.2015, 14:25:38 »
Poliittisesti passiivisten ihmisten ja kokopäivätoimisen kansanedustajan välissä on laaja skaala poliittisen aktiivisuuden tasoja. Paikallispolitiikasta kannattaa aloittaa ennen kuin kansanedustajuutta lähtee pohtimaan.

Poliittinen vaikuttaminen lähtee arkipäiväisistä keinoista, kuten vaikka tuomalla lähipiirissään esiin maailmasta huomioita, joita lähipiiri ei uskalla sanoa ääneen.
Politiikka on epämukavuusalue, koska kyseessä on raha ja valta, jotka saavat ihmisten ikävät puolet esiin. Kaverikerhon leppoisasta harrastuksesta ei ole kyse.

Yksi poliittisen aktiivisuuden minitaso voisi olla puolueen paikallisyhdistyksen jäsenyys. Jättää vaikka sen yhden hirvestyspäivän vuodesta väliin ehtiäkseen äänestämään sitä tolkulliseksi ja viitseliääksi varmstamaansa ihmistä paikallisyhdistyksen seuraavan vuoden hallitukseen. Äänesi saatta olla ratkaiseva, joka pudottaa sen narsistisen pyrkyrin, joka toiminnallaan olisi karkoittanut tolkullisia toimijoita.

Suomessa moni asia on mennyt huonompaan suuntaan kun niin moni ei kiireiltään ja harrastuksiltaan ole ehtinyt yhteisiä asioita hoitamaan. Näin kriittinen tolkullisten ihmisten enemmistö on menetetty monessa ratkaisevassa äänestyksessä.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2015, 15:18:26 kirjoittanut Heikki Luoto »
Oheisessa kuvassa myös Mikko Hamunen persujen aktivisti kunnallisvaaleissa eduskuntavaaleissa:

Islamisteja, eikä toiseuden edustajia lapsiavioliittokultteineen tänne kaivata:Demarit, kokoomus, RKP etc majoittakoot omiin kämppiinsä pakolaiset ymv:t ja omalla kustannuksellaan ilman veroeuroja. Loppu velkaannuttamisellemme kiitos.


Suosikaamme suomalaisuutta Suomessa. On mieron tie suosia toiseutta ja rajatonta maahanmuuttoa syrjien suomalaisia työnhaussa asunnoissa koulutuksessa verotuksessa.

Katso video opastuksena mieron tiestä:


---------------------------------------------------------
Valoa pimeyteen : Maahanmuuttokriitkoita eduskuntaan: Seis islamisaatio ja mamutus
http://valoa-pimeyteen.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti